Erbjudande – fri årsavgift och biltvätt hos OKQ8

Beställ extrakort senast den 20 juni och få fri årsavgift första året (värde 50kr) samt en kostnadsfri biltvätt hos OKQ8 (värde 189kr).

Genom att hjälpas åt inom familjen samlar ni snabbare ihop poäng. Poängen använder ni sedan till att delbetala nästa service hos Citroën. Här beställer du extrakort till familjemedlemmar över 18 år boende på samma adress som du. Extrakortet får samma villkor och fördelar som ditt huvudkort, och alla köp samlas på en faktura. Din kreditlimit omfattar både huvudkortet och samtliga extrakort med dig som betalningsansvarig för alla köp.

Avgift extrakort per år: 50 kr

Beställ Extrakort

Vänligen fyll i personnumret för personen som ska ha extrakort:

Jag bekräftar att angivna uppgifter är korrekta och att jag är betalningsansvarig för de transaktioner som utförs på extrakortet i enlighet med kontovillkoren på citroenkortet.se samt att det är mitt ansvar att se till att extrakortsinnehavaren är medveten om och följer kontovillkoren. För detaljerad information avseende DNB:s behandling av personuppgifter, se DNB:s integritetspolicy som även den finns tillgänglig på citroenkortet.se.